lørdag 29. mai 2010

Svært gode loppiskjøp ute i periferien i dag, gitt.


I dag gikk turen sørover i Akershus til Hellerasten skole i Oppegård. Ai ai ai...

Som bildet viser, ble det også her handlet bøker. 5 pockets, kr 25. 3xSigurd Hoel, 1xMurakami og 1xShute. Nå har jeg altså ingen unnskyldning lenger for mitt dannelseshull, nå skal Sigurd Hoel nytes i langdrag. Syndere i sommersol, Syvstjernen og Veien til verdens ende. I tillegg til A town like Alice og What I talk about when I talk about running. Jeg gleder meg til jeg kommer igang med disse.

Generelt til jeg si at bokutvalget er bredt. Svært godt utvalg av ungpike-/ungguttbøker og godt utvalg av skjønnlitteratur, men muligens litt vel mye preget av bokklubbutgaver og Det Beste... Og prisene? Strålende!

Også hjemmet forøvrig får et løft etter i dag. 4 kjøkkenstoler, et salongbord i eik, et settbord og en gammel og fin sykrakk. Alt til den nette sum av kr. 190,-. Og jammen tror jeg ikke fruen får tilfredsstilt sitt behov for skåler, fat og tekstiler også.

Med andre ord et loppemarked som går inn i historien som et av sesongens aller beste. Når 'betjeningen' i tillegg er svært så hyggelig og raus, se da får man lyst til å komme tilbake ved neste anledning.

Og nå? Nå er det auksjon...
Posted by ShoZu

3 kommentarer:

 1. Jeg ser du har funnet noen Sigurd Hoel bøker... Jeg liker veldig godt både Syndere i sommersol og Veien til verdens ende - men jeg har ikke lest Syvstjernen. Syndere i sommersol er herlig dekadent om ungdommer på 30-tallet. Han skrev godt om tiden han levde i - men favoritten min av ham er fremdeles møte ved milepælen. Han skrev også et par historiske romaner - Arvestålet og Trollringen som begge er utrolig gode.

  Har du lest noen andre av Murakamis bøker? Jeg hadde veldig sansen for både Trekkoppfuglen og Norwegian Wood. Veldig spennende forfatter, spør du meg...

  SvarSlett
 2. Må innrømme at jeg nok hadde latt Hoel ligge hadde det ikke vært for at du nevnte Veien til verdens ende forrige dagen. Gleder meg til både den og Syndere. Så Arvestålet og Trollringen der også, men venter til jeg finner noe annet en relativt nye bokklubbutgaver... Litt jålete er man jo :)

  Har lest begge de du nevner av Murakami, samt Kafka på stranden og Etter skjelvet. Anbefaler begge varmt, kanskje spesielt Kafka. Men av Murakami liker jeg nok Trekkoppfuglen aller best.

  Nok en gang nokså lik smak der altså, Tore :)

  SvarSlett
 3. Loppemarked altså - der finner man mye flott! Også Murakami da, han har jeg sansen for!
  (Pst, husk Murakamifestival i August)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails