fredag 2. april 2010

Skinner’s round – Quintin Jardine

Innvielse av et nytt, storslått (og snobbete) golfanlegg i Edinburgh, hvor verdens beste golfspillere, kjendiser og pengesterke karakterer skal kappes om store penger  under banens første turnering. Banen er anlagt på et område som har mange myter og historiske hendelser knyttet til seg, deriblant heksebrenning.

Skinner's Round. Quintin Jardine.Vår venn Assistant Chief Constable Bob Skinner (som omtalt her) blir tilkalt når en av tre investorer bak banen blir funnet i jacuzzien i sin private suite, med halsen kuttet over. Dette er den første av flere hendelser, og de ser ut til å kunne knyttes til mystiske og magiske fenomener. Skinner, derimot, er jordnær og vil ta tak i problematikken – her og nå.

Boka er spektakulær, svært spennende og har en god miks av overnaturlige antydninger, historie og rå maktkamp i sportsbusiness. Dette er den fjerde boka om Skinner og er den beste til nå, etter min oppfatning. Som tidligere; boka er ikke oversatt til norsk, men kan selvfølgelig bestilles f.eks. i enhver Ark Bokhandel eller (noe rimeligere) hos Amazon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails