lørdag 24. april 2010

Kupp på Kjelsås


Rakk åpninga av loppemarkedet på Kjelsås. Heldigvis! Vi fikk kloa i denne stolen, og ble med det objekt for en god dose misunnelse. Den er definitivt verdt de kr 200 vi måtte ut med! Bliss!
Posted by ShoZu

5 kommentarer:

 1. Aiai! Så fin den var :) Litt misunnelig, men selvfølgelig mest glad på deres vegne ;)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Fin, ja. Har funnet enda mer i dag (se nytt innlegg). Nå har til og med jeg begynt å like loppemarked, gitt. Vi har for øvrig et våkent øye etter emaljefat m.v. til dere, men utvalget i år har vært dårlig. Veldig mye sliten emalje, og da er det ikke spesielt stas.

  SvarSlett
 3. Og jeg som hadde klart å fortrenge at jeg har gått glipp av loppemarkedet på Kjelsås i vår. Noen kupp i bokavdelinga også?

  SvarSlett
 4. Sigrun.

  På Kjelsås kan man alltid gjøre kupp i bokavdelinga. De hadde ett eks av "Hugin & Munin" i år også, men jeg lot den stå. Ellers ble det kun noen Penguin pockets for min del.

  Utover det - vi shoppet stort på auksjon både i går og i dag! :) God auksjonarius og bra utvalgte lopper. Som du ser ble det både gitar og mandolin :)

  SvarSlett
 5. Takk for at dere har øynene oppe for emaljerte fat :) Rart hvordan det plutselig skal bli så vanskelig å finne når man faktisk er på utkikk etter det mens før, når man ikke så aktivt etter er, så det hele tiden! Kos dere videre med vår og loppemarked!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails