onsdag 18. november 2009

Sykemelding og lesing. Eller ei...

16. august i år pådro jeg meg hva man i øyeblikket kunne mene var en lett hjernerystelse. Nå, tre måneder etter, kan man trygt se tilbake og fnyse av vurderingen. Undertegnede er fortsatt sykemeldt.

Jeg kjenner at de kanskje største fysiske utfordringene med dette er manglende evne til konsentrasjon, kraftig kontinuerlig hodepine og en korttidshukommelse som om mulig er enda svakere enn tidligere.

Likevel, den største prøvelsen er at lesing er uaktuelt. Ikke bare vanskelig, men umulig å holde tråden i bare en kort avisartikkel, for ikke å snakke om en roman. Min trøst i disse dager er plate- og filsamlinga mi med musikk.

Mari Boine, Rickie Lee Jones, Sofia Karlsson er mine trofaste venner. Tusen takk!

Posted by ShoZu

2 kommentarer:

 1. Hallo der! Morsomt at du også har fått deg blogg!
  Så plutselig et kjent fjes som følger av min;-).

  Tips: Hva med lydbøker? Jeg har en god venn av meg med samme opplegg som deg (seriøst!). Hjernerystelse som plutselig ble til langvarig sykemelding. Han greier heller ikke å lese. Men lydbøker har vært en skikkelig blessing for ham.

  SvarSlett
 2. Hei, ja. Her er det en sped begynnelse, i alle fal :)

  Jeg kjenner fortsatt at lydbøker er "for sakte" for meg. Men musikk duger enn så lenge - og snart skal det tapte på litteraturfronten tas igjen i fullt monn. Er i ferd med å friskne til, så nå er det ikke lenge før jeg orker noe, i alle fall.

  Men takk for tips, ändå!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails