mandag 23. november 2009

Svært stolt onkel!

Var sammen med en del av familien i går, og dro hjem igjen som svært stolt og imponert onkel. To av niesene har begynt å spille gitar og på under et år har de kommet svært så langt. Den eldste er autodidakt, den yngre går i kulturskolen og lærer der. Jeg liker å innbile meg at jeg står for noe av inspirasjonen til dette. Yngstemann i den delen av familien har ikke begynt enda, men med den dansefoten han fremviser vil nok musikken boble frem der også.

Dette på toppen av at det i en annen gren av familien trakteres både gitar, orgel og piano på relativt høyt nivå av nevøer og nieser. Det er ingen tvil om at den musikalske åren som både jeg og mine søsken har fått et lite snev hver av, har blitt en flommende elv i neste generasjon. Herlig!

Det som gjenstår nå er å få disse håpefulle små til å innse at onkel alltid har rett hva gjelder kvalitetsbedømming av musikk og at musikken alltid var bedre før. De har jo alle begynt å utvikle selvstendig musikksmak, til dels helt på tvers av onkels preferanser.. Uhørt!

Jeg er nå nødt til å øve intenst igjen for å holde tritt med disse fabelaktige unge. Det kunne vært verre, gitt... :-)

Posted by ShoZu

1 kommentar:

  1. Jeg savner noen navn her... Og så lurer jeg litt på hvilke nieser det er snakk om her. :P

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails