torsdag 7. januar 2010

Mytekalenderen – endelig tilbake i kringkastningen!

I dag fikk jeg endelig med meg Mytekalender på NRK P2. Dette har vært en sårt etterlengtet programpost den siste tiden – men nå altså endelig tilbake.

 

L08-24-Tam-0504-01 Terje Nordby er for de fleste kanskje mest kjent som dramatiker, og da spesielt som forfatter i Tramteateret. For en relativt fyldig biografi, se her.

 

Nå er han tilbake etter at forrige radiorunde ble avsluttet i 2007. På noen små minutter presenterer Nordby legender, sagn m.v. knyttet til dagens dato. For full sendingsoversikt i NRK, se her. Programmene er også å finne i Nettradio, men kan foreløpig dessverre ikke finne det som Podcast.

 

Rettelse! Jeg har blitt gjort oppmerksom på at programmene nå også er å finne som podkast. Lenke til iTunes her, og RSS-feed her. Herlig!

 

Undertegnede vil varmt anbefale å sette av fem minutter per dag og lytte til Nordbys myter. Du vil ende opp som et mer opplyst menneske – og tenk hva du kan skilte med av konversasjonstema rundt middagsbordet.

 

Terje Nordby har også utgitt bøker som er skrevet over  samme lest som radioprogrammene, Mytekalender Vintedownloadr (2006) og Mytekalender Vår (2008). For eventuelt kjøp av disse (eller andre bøker av Nordby), se her. I skrivende stund ser det ikke ut til at Vinter er tilgjengelig fra forlaget, kanskje Deichmanske er tingen? Og sikre kilder har hvisket meg i øret at opptrykk av denne er rett rundt hjørnet. Til sommeren kommer også – ja, du gjettet riktig – Mytekalender Sommer (2010). Vi gleder oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails